Хүнсний бүтээгдэхүүн дэх хор үүсгэдэг болон үүсгэдэггүй хөгц мөөгөнцөрийн судалгаа: Магистрын ажил: Е420207

Зохиогч: Төмөрбат С.


Гаралтын мэдээ: УБ 2011

Шифр: 36-1+28.4 Т-58.
Номын сан:
Эрдэм шинжилгээний фонд (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Хүнсний бүтээгдэхүүн дэх хор үүсгэдэг болон үүсгэдэггүй хөгц мөөгөнцөрийн судалгаа
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Эрдэм шинжилгээний фонд
303680 Бэлэн Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй