Зохицуулах үйлчилгээтэй хүнс: Шинэ үзэл баримтлал, зохцуулах үйлчилгээ, хэрэглээний чиглэл

Зохиогч: Батсүх Ц; Д. Нансалмаа, Ч. Өлзийбүрэн.


Гаралтын мэдээ: УБ ШУТИС-ийн хэвлэх 2004

Шифр: 36.996+53.51я7 Б 340.
Номын сан:
Бизнесийн Сургууль (6).



Бэлэн (6).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Зохицуулах үйлчилгээтэй хүнс
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Бизнесийн Сургууль
886430 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
886431 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8814256 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8814257 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8822794 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8819018 Бэлэн