Мөнгөжүүлсэн шүүлтээр шүүсэн архи-архин төрлийн бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлын үнэлгээ: Хүнс судлалын ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл: Е540302

Зохиогч: Гэрэлмаа Ц.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ШУС. БУС


Гаралтын мэдээ: УБ 2007

Шифр: 36.87+30.607 Г 951.
Номын сан:
Цахим номын сан (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Мөнгөжүүлсэн шүүлтээр шүүсэн архи-архин төрлийн бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлын үнэлгээ
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Цахим номын сан
312411 Бэлэн