Лактулоз агуулсан шар сүүг ашиглан инстант пребиотик ундаа үйлдвэрлэх боломж: Химийн боловсруулалтын технологи магистрын зэрэг горилсон бүтээл E071103

Зохиогч: Янжинлхам Батбаярын.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ХШУИС Хими, биологийн инженерчлэлийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2022

Шифр: 36.95 Я 611.
Номын сан:
Цахим номын сан (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Лактулоз агуулсан шар сүүг ашиглан инстант пребиотик ундаа үйлдвэрлэх боломж
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Цахим номын сан
317080 Бэлэн