Шар сүүг ашиглан пробиотик ундаа гаргах боломж, биохимийн судалгаа: Магистрын дипломын ажил

Зохиогч: Ариунжаргал Ц.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ШУС. БУС Химийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2015

Шифр: 36.95 А 751.
Номын сан:
Эрдэм шинжилгээний фонд (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Шар сүүг ашиглан пробиотик ундаа гаргах боломж, биохимийн судалгаа
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Эрдэм шинжилгээний фонд
305263 Бэлэн Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй