Хүнсний ногоонд микроэлементийн ач холбогдол Б.2

Зохиогч: Жамсран Ж., Амгалан Ж.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: ШУА-ийн Химийн хүрээлэнгийн Биохимийн тасаг


Гаралтын мэдээ: УБ ШУА-ийн хэвлэх 1969

Шифр: 41.2(1) Ж 23.
Номын сан:
Байгалийн ухааны уншлагын танхим (4).

Уншлаганд гарсан (1).

Бэлэн (4).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Хүнсний ногоонд микроэлементийн ач холбогдол
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
807013 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
807014 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
807015 Уншлаганд гарсан 2024-05-25
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
807016 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
808200 Бэлэн