Зах зээлд нийлүүлэгдэж байгаа түүхий сүүний эрүүл ахуй, чанарын зарим үзүүлэлтүүд (Бичлэгийн дугаар. 130190)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01368nam a22002897a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20230202161844.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 130122s2006 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 48.1
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Х 37
Мэдлэгийн ялгаа 4 - Хөдөө аж ахуй ба ойн аж ахуй
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Хишигжаргал Даваагийн
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. ШУС. БУС
Тэнхим Биологийн тэнхим
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 48.1 Х 37
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Зах зээлд нийлүүлэгдэж байгаа түүхий сүүний эрүүл ахуй, чанарын зарим үзүүлэлтүүд
Удирдагч С.Цэндсүрэн
Бага гарчгийн мэдээ Хүнсний аюулгүй байдал, чанарын хяналтын магистрын зэрэг горилж бичсэн бүтээлийн хураангуй
Шүүмжлэгч Ц.Батсүх
Мэргэжлийн индекс Е540302
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2006
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 73
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар Цахим НС Дип 2031
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын дипломын ажил
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний аюулгүй байдал
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний эрүүл ахуй
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг түүхий сүү
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүүний ариун цэвэр эрүүл ахуй
-- Сүүний бүрэлдэхүүн чанарт нөлөөлөх хүчин зүйл
-- Монгол улсын хүнсний бодлогын асуудал
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Цахим магистрын ажил
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Оруулсан огноо Ангилал Зүйлийн төрөл Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Дансны код Дансны дугаар
Бэлэг, хандив2023-02-02Цахим номын сан2023-02-02 Цахим магистрын ажил2023-1478 Цахим номын сан5000Цахим магистрын ажил 31312031