Зарим хүнсний бүтээгдэхүүний химийн бүрэлдэхүүний судалгаа: Магистрын дипломын ажил

Зохиогч: Одонтуяа Сүхбаатарын.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ШУС. БУС Химийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2000

Шифр: 36 О-197.
Номын сан:
Эрдэм шинжилгээний фонд (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Зарим хүнсний бүтээгдэхүүний химийн бүрэлдэхүүний судалгаа
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Эрдэм шинжилгээний фонд
30773 Бэлэн Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй