Текст томруулах:    
Хүнс чанах явц дахь шарбуурцгийн тосны хими, физикийн өөрчлөлтийн судалгаа: Сэдэвт магистрын дипломын ажил

Зохиогч: Алтаншагай Даваасүрэнгийн.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ШУС. БУС Химийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2009

Шифр: 42.113+42.14 А 486.
Номын сан:
Эрдэм шинжилгээний фонд (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Хүнс чанах явц дахь шарбуурцгийн тосны хими, физикийн өөрчлөлтийн судалгаа
Номын сангийн нэр Ангилал Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Эрдэм шинжилгээний фонд
Хөдөө аж ахуй, ойн аж ахуйн шинжлэх ухаан 302962 Бэлэн Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй