Нийтийн хоолны салбарын бүтээгдэхүүний өртөг тооцолтыг боловсронгуй болгох арга зам: Бизнесийн удирдлагын магистрын зэрэг горилсон магистрын ажил: Е341400

Зохиогч: Сайханчимэг Лувсандагвын.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. БС Нягтлан бодох бүртгэлийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2011

Шифр: 65.431 С 186.
Номын сан:
Эрдэм шинжилгээний фонд (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Нийтийн хоолны салбарын бүтээгдэхүүний өртөг тооцолтыг боловсронгуй болгох арга зам
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Эрдэм шинжилгээний фонд
303513 Бэлэн Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй