Хүнсний нэмэлт бодисуудын зарим үзүүлэлтүүдийг харьцуулсан судалгаа: Магистрын дипломын ажил

Зохиогч: Оюун-Эрдэнэ Х.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ХШУИС Хими, биологийн инженерчлэлийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2012

Шифр: 36-1 О-634.
Номын сан: Уншлаганд гарсан (1).



Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Хүнсний нэмэлт бодисуудын зарим үзүүлэлтүүдийг харьцуулсан судалгаа
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Эрдэм шинжилгээний фонд
304077 Бэлэн Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй