Нийтийн хоолны газрын үйлдвэрлэл удирдлагын зохион байгуулалт

Зохиогч: Баярсайхан С; Х. Рамазан, Ж. Октябрь.


Гаралтын мэдээ: УБ УДТДТМБ-ын хорооны хэвлэл 1981

Шифр: 65.42(1)я73 Б 385.
Номын сан:
Бизнесийн Сургууль (7),
Эрдэм шинжилгээний фонд (3).



Бэлэн (10).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Нийтийн хоолны газрын үйлдвэрлэл удирдлагын зохион байгуулалт
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Бизнесийн Сургууль
881110 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
881140 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8819435 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8833887 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
881111 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
881112 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
881113 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
203414 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
203428 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
203429 Бэлэн