Ноолууран бүтээгдэхүүний өрсөлдөх чадварыг нэмэгдүүлэх боломжийн судалгаа: Магистрын эрдмийн зэрэг горилсон бүтээл E340912

Зохиогч: Юмжирдулам Сэвжидийн.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС-ХҮС Худалдаа, маркетингийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2012
Бусад гарчиг: Research on possibilities to improve competiveness of cashmere products.
Шифр: 65.428-5 Ю 449.
Номын сан:
Цахим номын сан (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Ноолууран бүтээгдэхүүний өрсөлдөх чадварыг нэмэгдүүлэх боломжийн судалгаа
Номын сангийн нэр Ангилал Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Цахим номын сан
Эдийн засгийн шинжлэх ухаан 317613 Бэлэн