Текст томруулах:    
Мал аж ахуйн гаралтай түүхий эдийн чанарыг тодорхойлох арга зүй: Сургалтын гарын авлага

Зохиогч: Лхагва Т.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: Худалдаа үйлдвэрлэлийн дээд сургууль


Гаралтын мэдээ: УБ 1998

Шифр: 46я7 Л 874.
Номын сан:
Бизнесийн Сургууль (11).



Бэлэн (11).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Мал аж ахуйн гаралтай түүхий эдийн чанарыг тодорхойлох арга зүй
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Бизнесийн Сургууль
8814114 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8814064 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8814065 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8814066 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8814067 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8833754 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8833755 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8833756 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8833757 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8833758 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8833759 Бэлэн