Хүнсний хордлогот, халдвар үүсгэгч Salmonella, E.coli-ийн хоруу чанар, антибиотикт тэсвэрт чанарын тандан судалгаа: Биологийн ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл Е420202

Зохиогч: Өнөржаргал Жамбалын.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ШУС. БУС Биологийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2015

Шифр: 28.4 Ө 830.
Номын сан:
Цахим номын сан (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Хүнсний хордлогот, халдвар үүсгэгч Salmonella, E.coli-ийн хоруу чанар, антибиотикт тэсвэрт чанарын тандан судалгаа
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Цахим номын сан
315258 Бэлэн