Хүнсний үйлдвэрлэлийн хоёрдогч түүхий эдийг микробиологийн аргаар боловсруулах ба ашиглах: Биологийн ухааны докторын (Ph.D) зэрэг горилсон диссертац: F420100

Зохиогч: Цэрэндулам Дугарсүрэнгийн.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: Шинжлэх Ухааны Академи


Гаралтын мэдээ: УБ 2005

Шифр: 28.4 Ц 969.
Номын сан:
Цахим номын сан (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Хүнсний үйлдвэрлэлийн хоёрдогч түүхий эдийг микробиологийн аргаар боловсруулах ба ашиглах
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Цахим номын сан
41253 Бэлэн