Ковид-19 цар тахлаас хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний салбарт үзүүлсэн нөлөөлөл: Улаанбаатар хотын рестораны жишээн дээр: Бакалаврын дипломын ажил: D101501

Зохиогч: Загар Бат-Амгалангийн.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ШУС. БУС Газарзүйн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2022

Шифр: 26.89+65.04 З-139.
Номын сан:
Цахим номын сан (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Ковид-19 цар тахлаас хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний салбарт үзүүлсэн нөлөөлөл
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Цахим номын сан
35241 Бэлэн Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй