Сарлагийн сүү, сүүн бүтээгдэхүүнээс ялгасан пробиотик шинж чанартай сүүн хүчлийн бактерийн судалгаа: Биологийн ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл E05120101

Зохиогч: Мөнхжаргал Сэнгэноровын.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ШУС. БУС Биологийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2020

Шифр: 28.4 М 817.
Номын сан:
Эрдэм шинжилгээний фонд (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Сарлагийн сүү, сүүн бүтээгдэхүүнээс ялгасан пробиотик шинж чанартай сүүн хүчлийн бактерийн судалгаа
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Эрдэм шинжилгээний фонд
306602 Бэлэн Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй