Текст томруулах:    
Цэвэр өсгөврийн хатаасан хуурай хөрөнгөөр сувиллын сүүн бүтээгдэхүүн бэлтгэх (Бичлэгийн дугаар. 98652)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01345nam a22003257a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20250219150037.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 130523s1997 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.95
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Н 987
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Нямсүрэн М
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. ШУС. БУС
Тэнхим Биологийн тэнхим
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.95 Н 987
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Цэвэр өсгөврийн хатаасан хуурай хөрөнгөөр сувиллын сүүн бүтээгдэхүүн бэлтгэх
Бага гарчгийн мэдээ Магистрын дипломын ажил:
Удирдагч Д-р, проф. Р. Балдорж
Шүүмжлэгч Дэд д-р Л. Дамдинсүрэн
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 1997
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 70
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Маг Дип 108
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг биологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг биохими
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг микробиологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сүүн бүтээгдэхүүн
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын судалгааны бүтээл
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Бифидиум бактерийн судлагдсан байдал
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүүний найрлага
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар сүүний тэжээллэг чанар
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хатаасан хуурай хөрөнгө бэлтгэх болон түүний шинж чанарыг тодорхойлох аргачлал
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Магистрын ажил