Текст томруулах:    
Монгол хунчираас биологийн идэвхт нэгдлийг ялгах, сүүг хадгалах хугацааг уртасгах туршилтанд ашиглах нь (Бичлэгийн дугаар. 98490)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01361nam a22002897a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240618102846.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 130520s1996 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36(1)
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Э 739
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Эрдэнэзаяа Ч
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36(1) Э 739
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Монгол хунчираас биологийн идэвхт нэгдлийг ялгах, сүүг хадгалах хугацааг уртасгах туршилтанд ашиглах нь
Бага гарчгийн мэдээ Магистрын дипломын ажил
Удирдагч Д-р. Б.Дагвацэрэн
-- Дэд д-р, дэд проф. Г.Гомбо
Шүүмжлэгч Д-р, проф. Р.Балдорж
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 1996
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 47
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Маг Дип 47
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сүүн бүтээгдэхүүн
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын судалгааны ажил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Монгол хунчирын биологийн шинж чанар
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Монгол хунчирын хими бүрэлдэхүүн ба шинж чанар
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүүг гашилгахгүй хадгалах микробиологи, биохимийн үндэс
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүүн хүчлийн исэлтийн явц
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Магистрын ажил