Монгол хунчираас биологийн идэвхт нэгдлийг ялгах, сүүг хадгалах хугацааг уртасгах туршилтанд ашиглах нь (Бичлэгийн дугаар. 98490)
| 000 -УДИРДЛАГА | |
|---|---|
| Удирдлага | 01361nam a22002897a 4500 |
| 003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
| Код | MN-UlNUM |
| 005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
| Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240618102846.0 |
| 008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
| Ерөнхий мэдээлэл | 130520s1996 mp ||||| |||| 00| | mon d |
| 040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
| Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
| 084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
| Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
| ББК ангилал | 36(1) |
| Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Э 739 |
| Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
| 100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
| Зэрэг горилогч | Эрдэнэзаяа Ч |
| 240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
| Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36(1) Э 739 |
| 245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
| Судалгааны ажлын сэдэв | Монгол хунчираас биологийн идэвхт нэгдлийг ялгах, сүүг хадгалах хугацааг уртасгах туршилтанд ашиглах нь |
| Бага гарчгийн мэдээ | Магистрын дипломын ажил |
| Удирдагч | Д-р. Б.Дагвацэрэн |
| -- | Дэд д-р, дэд проф. Г.Гомбо |
| Шүүмжлэгч | Д-р, проф. Р.Балдорж |
| 260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
| Хэвлэгдсэн газар | УБ |
| Хэвлэгдсэн он | 1996 |
| 300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
| хуудасны тоо | 47 |
| 500 ## - Тайлбар | |
| Дансны дугаар | ЭШФ Маг Дип 47 |
| 546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
| Хэл | Монгол хэл дээр, |
| 653 ## - Түлхүүр үг | |
| Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэрлэл |
| 653 ## - Түлхүүр үг | |
| Түлхүүр үг | сүүн бүтээгдэхүүн |
| 653 ## - Түлхүүр үг | |
| Түлхүүр үг | магистрын судалгааны ажил |
| 740 ## - ГАРЧИГ | |
| Гарчиг | Монгол хунчирын биологийн шинж чанар |
| 740 ## - ГАРЧИГ | |
| Гарчиг | Монгол хунчирын хими бүрэлдэхүүн ба шинж чанар |
| 740 ## - ГАРЧИГ | |
| Гарчиг | Сүүг гашилгахгүй хадгалах микробиологи, биохимийн үндэс |
| 740 ## - ГАРЧИГ | |
| Гарчиг | Сүүн хүчлийн исэлтийн явц |
| 942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
| Зүйлийн төрөл | Магистрын ажил |
