Уураглаг цагаан идээний химийн судалгаа (Бичлэгийн дугаар. 95473)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01267nam a22003137a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20230818105028.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 130131s2004 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.95
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Н 933
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Нэргүй Ц
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. ШУС. БУС
Тэнхим Химийн тэнхим
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.95 Н 933
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Уураглаг цагаан идээний химийн судалгаа
Бага гарчгийн мэдээ Химийн ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл
Удирдагч Д.Төмөр-Очир
Шүүмжлэгч Д-р Б.Очир-хуяг
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2004
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 45
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Дип 1572
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хими технологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс судлал
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг цагаан идээ боловсруулах технологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын дипломын ажил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Уураглаг цагаан идээ боловсруулах ардын уламжлалт технологийн судалгааны тойм
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүүний эрдэс бодис
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Судалгааны материал, аргазүй
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Судалгааны үр дүн, хэлцэмж
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Магистрын ажил