Уураглаг цагаан идээний химийн судалгаа (Бичлэгийн дугаар. 95473)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01267nam a22003137a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20230818105028.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 130131s2004 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 36.95 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Н 933 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Нэргүй Ц |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС. ШУС. БУС |
Тэнхим | Химийн тэнхим |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.95 Н 933 |
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Уураглаг цагаан идээний химийн судалгаа |
Бага гарчгийн мэдээ | Химийн ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл |
Удирдагч | Д.Төмөр-Очир |
Шүүмжлэгч | Д-р Б.Очир-хуяг |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2004 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 45 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Дип 1572 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хими технологи |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнс судлал |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | цагаан идээ боловсруулах технологи |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | магистрын дипломын ажил |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Уураглаг цагаан идээ боловсруулах ардын уламжлалт технологийн судалгааны тойм |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Сүүний эрдэс бодис |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Судалгааны материал, аргазүй |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Судалгааны үр дүн, хэлцэмж |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Магистрын ажил |