Нийтийн хоолны газрын зардлын бүртгэл, өртөг тооцолт (Бичлэгийн дугаар. 95164)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01215nam a22003017a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20230407100614.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 130125s2004 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 65.431
Зохиогчийн гурван тэмдэгт С 523
Мэдлэгийн ялгаа 65 - Эдийн засаг
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Содовжамц Б
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. БС
Тэнхим Нягтлан бодох бүртгэлийн тэнхим
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 65.431 С 523
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Нийтийн хоолны газрын зардлын бүртгэл, өртөг тооцолт
Бага гарчгийн мэдээ Магистрын зэрэг горилох дипломын ажил
Удирдагч Н.Цэдэвээ
Шүүмжлэгч Н.Агваан
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2004
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 63
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Дип 1594
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын дипломын ажил
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эдийн засаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг зардал
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоолны шазар
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нягтлан бодох бүртгэл
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нийтийн хоолны салбарын онцлог, өртөг тооцоололтын асуудлууд
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нийтийн хоолны салбарын өртөг зардлын бүртгэлийг боловсронгуй болгох нь
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Магистрын ажил
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Оруулсан огноо Ангилал Зүйлийн төрөл Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Нийтийн тэмдэглэл Дансны код Дансны дугаар
Бэлэг, хандив2013-01-25Эрдэм шинжилгээний фонд2013-01-25 Магистрын ажил2013-2597 Эрдэм шинжилгээний фонд5000Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүйЭШФ Магистрын ажил 30301594