Нийтийн хоолны газрын зардлын бүртгэл, өртөг тооцолт (Бичлэгийн дугаар. 95164)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01215nam a22003017a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20230407100614.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 130125s2004 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 65.431
Зохиогчийн гурван тэмдэгт С 523
Мэдлэгийн ялгаа 65 - Эдийн засаг
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Содовжамц Б
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. БС
Тэнхим Нягтлан бодох бүртгэлийн тэнхим
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 65.431 С 523
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Нийтийн хоолны газрын зардлын бүртгэл, өртөг тооцолт
Бага гарчгийн мэдээ Магистрын зэрэг горилох дипломын ажил
Удирдагч Н.Цэдэвээ
Шүүмжлэгч Н.Агваан
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2004
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 63
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Дип 1594
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын дипломын ажил
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эдийн засаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг зардал
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоолны шазар
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нягтлан бодох бүртгэл
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нийтийн хоолны салбарын онцлог, өртөг тооцоололтын асуудлууд
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нийтийн хоолны салбарын өртөг зардлын бүртгэлийг боловсронгуй болгох нь
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Магистрын ажил