Дотоодын зарим пивоны тогтворжилтын судалгаа (Бичлэгийн дугаар. 94778)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01282nam a22003017a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20230907110555.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 130122s2006 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.87
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Э 661
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Энхсайхан Шаравнямбуугийн
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. ШУС. БУС
Тэнхим Химийн тэнхим
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.87 Э 661
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Дотоодын зарим пивоны тогтворжилтын судалгаа
Бага гарчгийн мэдээ Хүнс судлалын ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл:
Удирдагч Н.Цэвэгсүрэн
Шүүмжлэгч Р.Ганжав
Мэргэжил Хүнсний чанар, аюулгүй байдлын хяналт
Мэргэжлийн индекс Е540302
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2006
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 50
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Дип 2102
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг шар айраг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг шар айрагны судалгаа
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын дипломын ажил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Пиво үйлдвэрлэлийн үүсэл хөгжлийн чиг хандлага
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Бие махбодид пивоны үзүүлэх нөлөө
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Пивоны тогтворжилтыг сайжруулах арга замууд
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Магистрын ажил