Дотоодын зарим пивоны тогтворжилтын судалгаа (Бичлэгийн дугаар. 94778)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01282nam a22003017a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20230907110555.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 130122s2006 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 36.87 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Э 661 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Энхсайхан Шаравнямбуугийн |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС. ШУС. БУС |
Тэнхим | Химийн тэнхим |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.87 Э 661 |
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Дотоодын зарим пивоны тогтворжилтын судалгаа |
Бага гарчгийн мэдээ | Хүнс судлалын ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл: |
Удирдагч | Н.Цэвэгсүрэн |
Шүүмжлэгч | Р.Ганжав |
Мэргэжил | Хүнсний чанар, аюулгүй байдлын хяналт |
Мэргэжлийн индекс | Е540302 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2006 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 50 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Дип 2102 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнс |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | шар айраг |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | шар айрагны судалгаа |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | магистрын дипломын ажил |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Пиво үйлдвэрлэлийн үүсэл хөгжлийн чиг хандлага |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Бие махбодид пивоны үзүүлэх нөлөө |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Пивоны тогтворжилтыг сайжруулах арга замууд |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Магистрын ажил |