Бялууны үйлдвэрлэлд эгзэгтэй цэгийн аюулгүй байдлын хяналтыг тогтоох (Бичлэгийн дугаар. 94726)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01410nam a22002777a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20230206082942.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 130122s2006 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 51.23+36.86
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Э 73
Мэдлэгийн ялгаа 5 - Эрүүлийг хамгаалах анагаах
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Эрдэнэчимэг Д
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. ШУС. БУС
Тэнхим Химийн тэнхим
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 51.23+36.86 Э 73
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Бялууны үйлдвэрлэлд эгзэгтэй цэгийн аюулгүй байдлын хяналтыг тогтоох
Бага гарчгийн мэдээ Магистрын ажил
Удирдагч Ч.Нарангэрэл
Шүүмжлэгч Ч.Оюунчимэг
Мэргэжлийн индекс Е620600
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2006
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 55
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Дип 2094
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын дипломын ажил
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний бүтээгдэхүүн
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний аюулгүй байдал
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Эгзэгтэй цэгийн аюулгүй байдлын хяналтын тогтолцооны товч түүх,өнөөгийн байдал
-- Бялуун бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл технологийн онцлог
-- Бялуун бүтээгдэхүүнд лабораторийн шинжилгээ хийх аргачлал
-- Крем бүхий бүтээгдэхүүний хяналтын шинжилгээнд дүгнэлт хийх
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Магистрын ажил