Текст томруулах:    
Бэлчээрийн монгол малын мах (Бичлэгийн дугаар. 91585)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01533nam a22002657a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20230323092606.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 120930s2012 mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 ## - ISBN
ISBN 978-99962-2-177-4
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 45.2+36.92
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Р 96
Мэдлэгийн ялгаа 4 - Хөдөө аж ахуй ба ойн аж ахуй
100 0# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Рэгдэл Д., Энхтуяа Б
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 45.2+36.92 Р 96
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Бэлчээрийн монгол малын мах
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Л.Лхагваа, Т.Ган-Эрдэнэ
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Соёмбо
Хэвлэгдсэн он 2012
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 295
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Т 15661-15665; БУУТ 21306-21315, 25711-25715, ГНОФ 7231-7235
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мал аж ахуйн биологийн үндсүүд
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг махан бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг монгол малын мах
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Дэлхийн махны үйлдвэрлэлийн тойм /өнөөгийн байдал, чиг хандлага/
-- Махны химийн бүрдэл, түүнд нөлөөлөгч хүчин зүйл
-- Монголын мал, мал аж ахуй, мах үйлдвэрлэл, хэрэглээний тойм
-- Махны биохимийн үндсэн үзүүлэлт
-- Монгол малын махны тосны хүчил
-- Таван хошуу малын махны технологийн шинж чанар
-- Махны судалгаанд системийн хандлагыг хэрэглэх үндэслэл
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном