Espresso Menu Book (Бичлэгийн дугаар. 91340)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01051nam a22002657a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20210513145251.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 120924t2008 mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 ## - ISBN
ISBN 99929-8867-3
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 36.992
Зохиогчийн гурван тэмдэгт О-63
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 0# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Оюунбилэг Б
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.992 О-63
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Espresso Menu Book
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Х.Буянтогтох
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Tulga Printing
Хэвлэгдсэн он 2008
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 157
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Б-21749
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг кофе
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг кофены түүх
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Дэлгэрмаа Л.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Эспрэссо гэж юу вэ?
-- Халуун кофе цэс
-- Хүйтэн кофе цэс
-- Коктейл цэс
-- Tea and Shake
-- Баристагийн мэдвэл зохих зүйл
-- Эспрэссо гэж юу вэ?
-- Халуун кофе цэс
-- Хүйтэн кофе цэс
-- Коктейл цэс
-- Tea and Shake
-- Баристагийн мэдвэл зохих зүйл
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном