Монголын идээн товчоо (Бичлэгийн дугаар. 88450)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00669nam a22002417a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20211222102636.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 120130t1997 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Бусад |
ББК ангилал | 87.774 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Б 87 |
Мэдлэгийн ялгаа | 87 - Гүн ухаан |
100 0# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Бүрэнтөгс |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 87.774 Б 87 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Монголын идээн товчоо |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Ред. Ч.Алагсай |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 1997 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 79 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | БУУТ 19432 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | Монголын идээ хоол бэлтгэх |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | ёс заншил |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |