Текст томруулах:    
Повышение производительности труда и щекинский метод в мясной промышленности (Бичлэгийн дугаар. 80732)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00939 a2200205 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.82
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Б-88
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Бройда Т.Б.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.82/Б-88
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Повышение производительности труда и щекинский метод в мясной промышленности
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1972
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 71
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source подготовка и организация опыта
-- первые итоги и перспективы
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мясная промышленность
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг экономика труда
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг подготовка и организация опыта
-- первые итоги и перспективы