Повышение производительности труда и щекинский метод в мясной промышленности (Бичлэгийн дугаар. 80732)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00939 a2200205 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.82 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Б-88 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Бройда Т.Б. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.82/Б-88 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Повышение производительности труда и щекинский метод в мясной промышленности |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Пищевая промышленность |
Хэвлэгдсэн он | 1972 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 71 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | подготовка и организация опыта |
-- | первые итоги и перспективы |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевые производства |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | мясная промышленность |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | экономика труда |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | подготовка и организация опыта |
-- | первые итоги и перспективы |