Текст томруулах:    
Санитарный минимум для работников общественного питания (Бичлэгийн дугаар. 80382)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00857 a2200217 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 51.2
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ш-71
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Шмаль Д.Д.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 51.2/Ш-71
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Санитарный минимум для работников общественного питания
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 8
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Здоровья
Хэвлэгдсэн он 1969
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 112
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source пища и питание
-- гигиена пищевого предприятия и его работников
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг гигиена
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг общественное питание
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг торговля
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг пища и питание
-- гигиена пищевого предприятия и его работников