Текст томруулах:    
Хранение и основы технологии сельскохозяйственных продуктов (Бичлэгийн дугаар. 78289)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01074 a2200217 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 63.9/2/41
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Р-92
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Ручкин В.Н.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 63.9/2/41/Р-92
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Хранение и основы технологии сельскохозяйственных продуктов
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 2
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Сельскохозяйственной литературы
Хэвлэгдсэн он 1952
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 400
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source Заготовки и хранение зерна
-- Технология зерна
-- Хранение и переработка овощей и плодов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг экономика
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг заготовка и хранение сельскохозяйственных продуктов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Заготовки и хранение зерна
-- Технология зерна
-- Хранение и переработка овощей и плодов