Текст томруулах:    
Производство яиц и мяса птицы в опециализированных хозяйствах (Бичлэгийн дугаар. 77752)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01183 a2200205 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 46.8
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Б-76
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Божко П.Е.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 46.8/Б-76
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Производство яиц и мяса птицы в опециализированных хозяйствах
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Колос
Хэвлэгдсэн он 1970
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 413
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source особенности развития и технологии производства продукции птицеводства на промышленной основе
-- технология промышленного производства куриных яиц
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг птицеводство
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг производство яиц и мяса птицы
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг яйцо
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг особенности развития и технологии производства продукции птицеводства на промышленной основе
-- технология промышленного производства куриных яиц