Химический состав, свойства и вкусовые качества бобов какао (Бичлэгийн дугаар. 77490)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00668 a2200193 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.98 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Х-21 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Харламова О.А. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.98/Х-21 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Химический состав, свойства и вкусовые качества бобов какао |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Пищевая промышленность |
Хэвлэгдсэн он | 1974 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 119 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевая промышленность |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | бобов |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | какао |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | шоколадные изделий |