Текст томруулах:    
Химический состав, свойства и вкусовые качества бобов какао (Бичлэгийн дугаар. 77490)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00668 a2200193 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.98
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Х-21
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Харламова О.А.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.98/Х-21
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Химический состав, свойства и вкусовые качества бобов какао
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1974
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 119
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевая промышленность
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг бобов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг какао
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг шоколадные изделий