Текст томруулах:    
Лабораторные работы по общей части курса технология производства продуктов общественного питания (Бичлэгийн дугаар. 77251)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00898 a2200193 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Л-12
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99/Л-12
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Лабораторные работы по общей части курса технология производства продуктов общественного питания
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Экономика
Хэвлэгдсэн он 1968
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 159
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source изменения жиров
-- изменение содержания витамнов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг общественное питание
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технология производства продуктов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебное пособие
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг изменения жиров
-- изменение содержания витамнов