Текст томруулах:    
Основы технологии пищевых производств (Бичлэгийн дугаар. 77107)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01016 a2200229 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Б-12
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Бабиченко Л.В.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99/Б-12
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Основы технологии пищевых производств
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 3
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Экономика
Хэвлэгдсэн он 1983
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 216
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source Свойства пищевых продуктов
-- Состав пищевых продуктов
-- Практические занятия
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг общественное питание
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технология производства продуктов общественного питания
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Свойства пищевых продуктов
-- Состав пищевых продуктов
-- Практические занятия