Основы товароведение пищевых продуктов и технологии приготовления пищи (Бичлэгийн дугаар. 76438)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01020 a2200217 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.99 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Ч-15 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Чайковская В.К. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.99/Ч-15 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Основы товароведение пищевых продуктов и технологии приготовления пищи |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Экономика |
Хэвлэгдсэн он | 1976 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 207 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | основы товароведение пищевых продуктов |
-- | основы технологии приготовления пищи |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | общественное питание |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | технология приготовления пищи |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | учебник |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Маслов Л.А. |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | основы товароведение пищевых продуктов |
-- | основы технологии приготовления пищи |