Текст томруулах:    
Основы товароведение пищевых продуктов и технологии приготовления пищи (Бичлэгийн дугаар. 76438)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01020 a2200217 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ч-15
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Чайковская В.К.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99/Ч-15
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Основы товароведение пищевых продуктов и технологии приготовления пищи
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Экономика
Хэвлэгдсэн он 1976
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 207
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source основы товароведение пищевых продуктов
-- основы технологии приготовления пищи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг общественное питание
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технология приготовления пищи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Маслов Л.А.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг основы товароведение пищевых продуктов
-- основы технологии приготовления пищи