Текст томруулах:    
Технология консервирования плодов и овощей (Бичлэгийн дугаар. 76349)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01014 a2200253 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.91
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ф-21
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Фан-Юнг А.Ф.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.91/Ф-21
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология консервирования плодов и овощей
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 3
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1969
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 608
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source растительное сырье
-- овощные натуральные консервы
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг переработка плодов и овощей
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг консервирование плодов и овощей
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Флауменбаум Б.Л.
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Изотов А.К.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг растительное сырье
-- овощные натуральные консервы