Текст томруулах:    
Биохимия шампанского производства/ (Бичлэгийн дугаар. 76166)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01153 a2200205 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.87
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Р-61
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Родопуло А.К.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.87/Р-61
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Биохимия шампанского производства/
Оролцогчдын тухай мэдээ Редактор Притыкина Л.А.;
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1975
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 351
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source биохимические процессы при преработке винограда
-- спиртовое брожение
-- биохимические процессы при технологии шампанского
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг шампанское производство
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг спиртовое брожение
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг биохимические процессы при преработке винограда
-- спиртовое брожение
-- биохимические процессы при технологии шампанского