Биохимия шампанского производства/ (Бичлэгийн дугаар. 76166)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01153 a2200205 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.87 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Р-61 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Родопуло А.К. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.87/Р-61 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Биохимия шампанского производства/ |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Редактор Притыкина Л.А.; |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Пищевая промышленность |
Хэвлэгдсэн он | 1975 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 351 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | биохимические процессы при преработке винограда |
-- | спиртовое брожение |
-- | биохимические процессы при технологии шампанского |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевые производства |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | шампанское производство |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | спиртовое брожение |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | биохимические процессы при преработке винограда |
-- | спиртовое брожение |
-- | биохимические процессы при технологии шампанского |