Текст томруулах:    
Технология колбасных изделий (Бичлэгийн дугаар. 75953)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00971 a2200217 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.82
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Л-13
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Лаврова Л.П.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.82/Л-13
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология колбасных изделий
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1975
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 343
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source Общая технология колбасных изделий
-- Частная технология колбасных изделий
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг крупяное производство
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технология колбасных изделий
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Крылова В.В.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Общая технология колбасных изделий
-- Частная технология колбасных изделий