Текст томруулах:    
Технология мяса и мясопродуктов (Бичлэгийн дугаар. 75603)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01023 a2200229 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.82
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Б-79
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Большаков А.С.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.82/Б-79
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология мяса и мясопродуктов
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1976
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 400
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source Обработка шкур, волоса и щентины
-- Производство органопрепаратов
-- Обработка кишечного сырья
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мясное производство
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мяса и мясопродукта
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мясы
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Рейн Л.М.
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Янушкин Н.П.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Обработка шкур, волоса и щентины
-- Производство органопрепаратов
-- Обработка кишечного сырья