Технология мяса и мясопродуктов (Бичлэгийн дугаар. 75603)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01023 a2200229 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.82 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Б-79 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Большаков А.С. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.82/Б-79 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Технология мяса и мясопродуктов |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Пищевая промышленность |
Хэвлэгдсэн он | 1976 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 400 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | Обработка шкур, волоса и щентины |
-- | Производство органопрепаратов |
-- | Обработка кишечного сырья |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | мясное производство |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | мяса и мясопродукта |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | мясы |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Рейн Л.М. |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Янушкин Н.П. |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Обработка шкур, волоса и щентины |
-- | Производство органопрепаратов |
-- | Обработка кишечного сырья |