Текст томруулах:    
Технология производства продуктов общественного питания (Бичлэгийн дугаар. 75386)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00852 a2200241 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Б-24
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Баранов В.С
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99/Б-24
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология производства продуктов общественного питания
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 2
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Экономика
Хэвлэгдсэн он 1977
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 231
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые продукты
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг общественная питания
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевая промышленность
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг экономика общественного питания
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг рациональное питани
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг кулинария