Технология производства продуктов общественного питания (Бичлэгийн дугаар. 75386)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00852 a2200241 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.99 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Б-24 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Баранов В.С |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.99/Б-24 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Технология производства продуктов общественного питания |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ | |
Дахин гаралтын дугаар | 2 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Экономика |
Хэвлэгдсэн он | 1977 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 231 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевые продукты |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | общественная питания |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевая промышленность |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | учебник |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | экономика общественного питания |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | рациональное питани |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | кулинария |