Текст томруулах:    
Технология и техника механизированного производства тортов и пирожных (Бичлэгийн дугаар. 75240)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00833 a2200181 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.98
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Т-38
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.98/Т-38
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология и техника механизированного производства тортов и пирожных
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1975
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 256
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source процесс тестообразования
-- выпечка и охлаждение
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг производство высовых продуктов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг техника производства тортов
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг процесс тестообразования
-- выпечка и охлаждение