Текст томруулах:    
Технология продуктов брожения (Бичлэгийн дугаар. 75161)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01012 a2200217 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.87
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ф-43
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Фертман Г.И.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.87/Ф-43
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология продуктов брожения
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Высшая школа
Хэвлэгдсэн он 1976
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 343
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source биохимические основы технологии продуктов брожения
-- основное сырье бродильных производств
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг бродильные производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технология продуктовброжения
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебное пособие
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Шойхет М.И.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг биохимические основы технологии продуктов брожения
-- основное сырье бродильных производств