Технология продуктов брожения (Бичлэгийн дугаар. 75161)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01012 a2200217 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.87 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Ф-43 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Фертман Г.И. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.87/Ф-43 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Технология продуктов брожения |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Высшая школа |
Хэвлэгдсэн он | 1976 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 343 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | биохимические основы технологии продуктов брожения |
-- | основное сырье бродильных производств |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | бродильные производства |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | технология продуктовброжения |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | учебное пособие |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Шойхет М.И. |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | биохимические основы технологии продуктов брожения |
-- | основное сырье бродильных производств |