Текст томруулах:    
Физико-химическая механика и интенсификация образования пищевых масс (Бичлэгийн дугаар. 75120)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00817 a2200205 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.81
Зохиогчийн гурван тэмдэгт У-68
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Урьев Н.Б
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.81/У-68
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Физико-химическая механика и интенсификация образования пищевых масс
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1976
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 239
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевая промышленность
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые продукты
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг оптимизация конструктивных элементов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг промышленное использование
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Талейсник М.А