Физико-химическая механика и интенсификация образования пищевых масс (Бичлэгийн дугаар. 75120)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00817 a2200205 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.81 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | У-68 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Урьев Н.Б |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.81/У-68 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Физико-химическая механика и интенсификация образования пищевых масс |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Пищевая промышленность |
Хэвлэгдсэн он | 1976 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 239 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевая промышленность |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевые продукты |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | оптимизация конструктивных элементов |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | промышленное использование |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Талейсник М.А |