Текст томруулах:    
Избранные методы исследования крахмала (Бичлэгийн дугаар. 74671)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00867 a2200229 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.91
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Р-55
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Рихтер М.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.91/Р-55
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Избранные методы исследования крахмала
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1975
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 183
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source получение крахмала
-- определение влажности
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевая промышленность
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг крахмала
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Аугустат З.
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Ширбаум Ф.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг получение крахмала
-- определение влажности