Текст томруулах:    
Основы автоматики и автоматизации в предприятиях общественного питания (Бичлэгийн дугаар. 74668)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01066 a2200217 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Р-18
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Райский И. Д.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99/Р-18
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Основы автоматики и автоматизации в предприятиях общественного питания
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 3
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Экономика
Хэвлэгдсэн он 1972
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 214
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source характеристика производственных процессов
-- измерительная техника
-- элементы автоматических устройств
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг автоматика
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг общественное питание
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебное пособие
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг характеристика производственных процессов
-- измерительная техника
-- элементы автоматических устройств