Текст томруулах:    
Технологические оборудование кондитерских фабрик (Бичлэгийн дугаар. 74273)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01363 a2200229 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.84
Зохиогчийн гурван тэмдэгт М-39
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Маршалкин Г.А.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.84/М-39
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технологические оборудование кондитерских фабрик
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 2
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1968
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 544
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source Аппараты и машины для тепловой обработки, сырья, полуфабрикатов и изделий
-- Машины и агрегаты для получения изделий штампованием и резанием
-- Упаковывающие автоматы и машины
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг кондитерское производство
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг оборудование
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Аппараты и машины для тепловой обработки, сырья, полуфабрикатов и изделий
-- Машины и агрегаты для получения изделий штампованием и резанием
-- Упаковывающие автоматы и машины