Технология бродильных производств: Общий курс (Бичлэгийн дугаар. 74267)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01326 a2200217 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.87 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | М-21 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Мальцев П.М. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.87/М-21 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Технология бродильных производств: Общий курс |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Пищепромиздат |
Хэвлэгдсэн он | 1960 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 522 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | Общие вопросы технологии бродильных производств |
-- | Производства, основанные на применении дрожжей |
-- | Производств, основанные на применении бактерий и плесневых грибов |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевые производства |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | бродильное производство |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | технология бродильных производств |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | учебник |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Общие вопросы технологии бродильных производств |
-- | Производства, основанные на применении дрожжей |
-- | Производств, основанные на применении бактерий и плесневых грибов |