Текст томруулах:    
Технология бродильных производств: Общий курс (Бичлэгийн дугаар. 74267)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01326 a2200217 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.87
Зохиогчийн гурван тэмдэгт М-21
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Мальцев П.М.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.87/М-21
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология бродильных производств: Общий курс
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищепромиздат
Хэвлэгдсэн он 1960
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 522
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source Общие вопросы технологии бродильных производств
-- Производства, основанные на применении дрожжей
-- Производств, основанные на применении бактерий и плесневых грибов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг бродильное производство
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технология бродильных производств
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Общие вопросы технологии бродильных производств
-- Производства, основанные на применении дрожжей
-- Производств, основанные на применении бактерий и плесневых грибов