Биохимические основы улучшения качества зерна (Бичлэгийн дугаар. 73967)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00885 a2200217 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.82 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | К-59 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Козьмина Н.П. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.82/К-59 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Биохимические основы улучшения качества зерна |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Экономической литературы |
Хэвлэгдсэн он | 1959 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 403 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | клейковина пшеницы |
-- | углеводы зерна |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевые производства |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | первичная обработка зерна |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | проблема качества зерна |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | изменение качества муки |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | клейковина пшеницы |
-- | углеводы зерна |