Текст томруулах:    
Биохимические основы улучшения качества зерна (Бичлэгийн дугаар. 73967)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00885 a2200217 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.82
Зохиогчийн гурван тэмдэгт К-59
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Козьмина Н.П.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.82/К-59
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Биохимические основы улучшения качества зерна
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Экономической литературы
Хэвлэгдсэн он 1959
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 403
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source клейковина пшеницы
-- углеводы зерна
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг первичная обработка зерна
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг проблема качества зерна
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг изменение качества муки
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг клейковина пшеницы
-- углеводы зерна