Практические занятия по технологии производства продуктов общественного питания (Бичлэгийн дугаар. 73640)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00893 a2200253 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.99 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | З-27 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Занадворов С.И |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.99/З-27 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Практические занятия по технологии производства продуктов общественного питания |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ | |
Дахин гаралтын дугаар | 4 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Экономика |
Хэвлэгдсэн он | 1974 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 302 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | сладкие блюда |
-- | супы |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | общественное питание |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | кулинария |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | учебник |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | практические занятия |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | кулинария |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Ловачева Г. Н |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | сладкие блюда |
-- | супы |