Текст томруулах:    
Практические занятия по технологии производства продуктов общественного питания (Бичлэгийн дугаар. 73640)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00893 a2200253 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт З-27
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Занадворов С.И
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99/З-27
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Практические занятия по технологии производства продуктов общественного питания
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 4
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Экономика
Хэвлэгдсэн он 1974
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 302
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source сладкие блюда
-- супы
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг общественное питание
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг кулинария
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг практические занятия
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг кулинария
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Ловачева Г. Н
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг сладкие блюда
-- супы