Текст томруулах:    
Повышение стойкости жиров и жирсодержащих продуктов (Бичлэгийн дугаар. 73368)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00779 a2200217 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 35.78
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Г-60
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Голант Б.Я
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 35.78/Г-60
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Повышение стойкости жиров и жирсодержащих продуктов
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищепромиздат
Хэвлэгдсэн он 1958
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 190
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг химическая технология
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг химические производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг жиры и масла
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг изменение состава жиров
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг жирсодержащие продукты
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Петров Н.А