Повышение стойкости жиров и жирсодержащих продуктов (Бичлэгийн дугаар. 73368)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00779 a2200217 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 35.78 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Г-60 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Голант Б.Я |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 35.78/Г-60 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Повышение стойкости жиров и жирсодержащих продуктов |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Пищепромиздат |
Хэвлэгдсэн он | 1958 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 190 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | химическая технология |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | химические производства |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | жиры и масла |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | изменение состава жиров |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | жирсодержащие продукты |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Петров Н.А |